Goede doelen

Spinningmarathon voor het goede doel

Met het Spinning Event wil Glazen Spinning 2018 niet alleen mensen bij elkaar brengen om een mooie en sportieve dag door te brengen. De organisatie wil ook goede doelen steunen. Sporten, plezier hebben en tegelijkertijd ook omzien naar die mensen, die dat niet kunnen. De organisatie heeft een 3-tal goede doelen gekozen:

Stichting ALS

Verslagen door het verhaal van de 62-jarige Noud, die de knop in zijn leven 360 graden om moest zetten door ALS en niet bij de pakken neer ging zitten.

ALS is een dodelijke zenuw-/spierziekte die iedereen kan treffen. Een voor een vallen je spieren uit. ALS kan voor haar onderzoeken geen gebruik maken van subsidies van de overheid.

Doelbedrag: € 2.500

Niet aangeboren Hersenafwijking gemeente Molenlanden

Nog een verhaal, maar dan dichtbij van de 18-jarige Emma Suzan van den Berg uit Goudriaan. We willen doneren om sport mogelijk te maken voor de jongeren van 15-25 jaar. Met sporten voor sporten van jongeren, die graag willen, maar door de omstandigheden niet meer kunnen. Hoe mooi kan dat zijn.

Doelbedrag: € 2.500

Vrienden van de Dompelaar Groot-Ammers

Het zwembad is voor iedereen een onderdeel van de leefbaarheid in het dorp en de omgeving. Het is de vrienden gelukt om een groot aantal donateurs om zich heen te verzamelen en wij willen een financiële impuls geven voor het verlanglijstje van de extra wensen.