Organisatie

Spinningmarathon voor het goede doel

Organisatie

Wij zijn een willekeurige groep mensen en wij hebben elkaar gevonden in de passie voor spinning en het enthousiasme om met elkaar te gaan voor het goede doel.

De speciale deelnemer in ons team is Huib van ‘t Hoog. Hij is ondernemer in de verkoop en het onderhoud van personenauto’s in Groot-Ammers. De link naar hem is het Glazen Huis, dat in gewone dagen dient als showroom voor de paradepaardjes in zijn verkoopstal. Op 1 december maken deze auto’s eenmalig plaats voor een uniek evenement. Dan zullen wij namelijk weer een spinningmarathon organiseren.

Van links naar rechts, vanaf boven:

Willie Bongers

Bescheiden, brengt rust in het team, onmisbaar. Denkt aan wat deelnemers nodig hebben en zorgt dat ze niets te kort komen. Ze komen alleen niet binnen voordat ze betaald hebben.

Taak: Inschrijving, catering en website via haar zoon Tijmen

Huib van ‘t Hoog

Ondernemer, sportmens, altijd in voor gezelligheid en iets bijzonders. Stelt zijn Vakgarage beschikbaar voor Glazen Spinning 2018.

Taak: Logistiek.

Erika van Dijk

Praktisch ingesteld, weet overal een oplossing voor, duizendpoot. Heeft alles al geregeld, voordat je het gevraagd hebt.

Taak: Contactpersoon bedrijven, mobiel 06-31780235

Gerrit Sterrenburg

Pensionado, gek van Spinning, Mont Ventoux en voetbal, verstand van kunst en kitsch. Weet op het juiste moment te denken aan dingen, die de rest van de organisatie vergeet.

Taak: Media en communicatie

Wilma de Moel

Initiatiefnemer, enthousiaste doener, mensenmens. Gaat in sneltreinvaart op het doel af en event is pas geslaagd als iedereen een mooie dag heeft gehad.

Taak: Algemeen contactpersoon, mobiel: 06-12593581

Louise de Jong

Bijdehand, financiële tijger en manager. Heeft totaaloverzicht en zorgt dat al het beloofde geld ook bij het goede doel terecht komt.

Taak: Inschrijving en financiën