Sponsoren

Spinningmarathon voor het goede doel

Damsteegt B.V.

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. is een onafhankelijk, zelfstandig en professioneel opererend grond-, weg- en waterbouwbedrijf dat zich voornamelijk toelegt op bruggenbouw, oeverbescherming, hout-, beton-, en composietconstructies, vlonders, steigers, slijtlagen en inspecties.

Huisvestingsadvocaten B.V.

Wij zijn specialist op het gebied van huurrecht en werken voornamelijk voor woningcorporaties. We kennen hun specifieke belangen en kunnen zo relevant voor hen zijn. Wij zijn continu op de hoogte van wat er speelt in het huurrecht en de corporatiebranche. Dit maakt ons tevens in toenemende mate een aantrekkelijk advocatenkantoor voor commerciële verhuurders. Onze cliënten vinden ons verrassend snel en efficiënt.

EM Kantoorinrichting

EM Kantoorinrichting is projectinrichter met een visie. Wij streven ernaar onze service continu naar een hoger niveau te brengen. Kwaliteit en klanttevredenheid hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Wij bieden u een compleet pakket.

Alara Lukagro

Geluid maken is eenvoudig. Stilte maken niet. Onze 50 jaar ervaring in innovatieve, duurzame stilte-oplossingen zetten wij ook graag voor u in.

C. Renes

“Renes neemt uw technische zorg uit handen”. Ons motto. Dit is niet alleen ons motto, het is ook de kern van ons bestaan en ons streven. We nemen voor een ieder de technische zorg uit handen op het gebied van brandstofpompen, verstuivers, startmotoren en dynamo’s. Elke dag opnieuw, sinds 1960.

Sportcentrum Olympia

“Het geheim van succes is: er klaar voor zijn”. Bij Sportcentrum Olympia helpen wij u graag met elk doel wat u voor ogen heeft. “Een droom is een deadline”. Je staat er niet alleen voor, samen kunnen we dat bereiken.

Kanocentrum Ammerse Boezem

Varen doe je samen. Daarmee nodigen we je uit bij Kanocentrum Ammerse Boezem.

EM Kantoorsystemen

EM Kantoorsystemen is een totaalleverancier voor uw kantoor. Kantoorartikelen en kantoormeubelen, kantoormachines, facilitaire produkten, alles bij één leverancier, wel zo handig en zeker zo voordelig.

Kontakt Mediapartners

Kontakt Mediapartners is een breed mediabedrijf. Van krant tot magazine en van social tot video.