Sponsoren

Spinningmarathon voor het goede doel!

Vakgarage van ‘t Hoog

Ons bedrijf bestaat ruim 40 jaar en is een vertrouwd adres voor onderhoud, APK, reparatie, banden, storingsdiagnose en schadeherstel. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Door een gemoedelijk familiebedrijf te blijven met een sterk team medewerkers kunnen we dit realiseren. 

Damsteegt B.V.

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. is een onafhankelijk, zelfstandig en professioneel opererend grond-, weg- en waterbouwbedrijf dat zich voornamelijk toelegt op bruggenbouw, oeverbescherming, hout-, beton-, en composietconstructies, vlonders, steigers, slijtlagen en inspecties.

Huisvestingsadvocaten B.V.

Wij zijn specialist op het gebied van huurrecht en werken voornamelijk voor woningcorporaties. We kennen hun specifieke belangen en kunnen zo relevant voor hen zijn. Wij zijn continu op de hoogte van wat er speelt in het huurrecht en de corporatiebranche. Dit maakt ons tevens in toenemende mate een aantrekkelijk advocatenkantoor voor commerciële verhuurders. Onze cliënten vinden ons verrassend snel en efficiënt.

EM Kantoorinrichting

EM Kantoorinrichting is projectinrichter met een visie. Wij streven ernaar onze service continu naar een hoger niveau te brengen. Kwaliteit en klanttevredenheid hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Wij bieden u een compleet pakket.

Alara Lukagro

Geluid maken is eenvoudig. Stilte maken niet. Onze 50 jaar ervaring in innovatieve, duurzame stilte-oplossingen zetten wij ook graag voor u in.

C. Renes

“Renes neemt uw technische zorg uit handen”. Ons motto. Dit is niet alleen ons motto, het is ook de kern van ons bestaan en ons streven. We nemen voor een ieder de technische zorg uit handen op het gebied van brandstofpompen, verstuivers, startmotoren en dynamo’s. Elke dag opnieuw, sinds 1960.

Sportcentrum Olympia

“Het geheim van succes is: er klaar voor zijn”. Bij Sportcentrum Olympia helpen wij u graag met elk doel wat u voor ogen heeft. “Een droom is een deadline”. Je staat er niet alleen voor, samen kunnen we dat bereiken.

Kanocentrum Ammerse Boezem

Varen doe je samen. Daarmee nodigen we je uit bij Kanocentrum Ammerse Boezem.

Wellness Center Ameide

Bij WCA sport helpen we jou met het bereiken van jouw doelstellingen. Ongeacht jouw doel hebben wij hier het aanbod voor. Onze professionele fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten staan altijd klaar met het juiste advies.

Rovanda

Rovanda zorgt ervoor dat u uw werk vakkundig en veilig kunt doen. Wij leveren u de juiste benodigdheden. Van gereedschappen, machines en onderdelen tot bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

EM Kantoorsystemen

EM Kantoorsystemen is een totaalleverancier voor uw kantoor. Kantoorartikelen en kantoormeubelen, kantoormachines, facilitaire produkten, alles bij één leverancier, wel zo handig en zeker zo voordelig.

De Groot Technieken

DE GROOT ELEKTRA, Al ruim 75 jaar Uw partner in elektrotechniek, inbraakpreventie, noodverlichting en inspectie van uw installaties.

Kontakt Mediapartners

Kontakt Mediapartners is een breed mediabedrijf. Van krant tot magazine en van social tot video.